Veřejná zakázka: „OSTRAHA AREÁLU TSK A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1167
Systémové číslo: P21V00000096
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2021-028452
Datum zahájení: 02.08.2021
Nabídku podat do: 31.08.2021 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: „OSTRAHA AREÁLU TSK A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Obecné vymezení předmětu veřejné zakázky

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služeb spočívajících v nepřetržité ochraně a dohledu nad budovami, movitým i nemovitým vybavením a zařízením a dalšími věcmi v areálu TSK na ul. Bohumínská 1878/6, Karviná – Nové Město.
Rozsah plnění je stanoven pro všechny objekty na uvedené adrese, včetně ochrany dalších movitých věcí a majetku TSK, majetku třetích osob, zaměstnanců TSK, externích spolupracovníků, zajištění chodu vrátnice - evidence vnášených a vynášených věcí, kontrola oprávněnosti vstupů osob, evidence hostů a návštěv a jejich ohlašování, evidence klíčů, poskytování informací návštěvníkům, sledování příchodů a odchodů zaměstnanců, evidence vjezdů a výjezdů vozidel, vyřizování telefonických dotazů a přepojování hovorů v obvyklé i mimo obvyklou pracovní dobu, zajištění nepřetržitého provozu podatelny a ohlašovny poruch, uchovávání a evidence doručených a předaných zásilek a klíčů, další drobné činnosti důležité pro chod – zabezpečení činnosti vrátnice dle denní doby.
Předmět veřejné zakázky dále zahrnuje plnění povinností vyplývajících z platné dokumentace požární ochrany jednotlivých objektů a činnost dodavatele při řešení mimořádných situací a vykonávání činností spojených s protipožární prevencí.
Součástí plnění je obsluha nízkotlaké plynové kotelny a tlakových nádob. Dodavatel musí disponovat patřičnými osvědčeními. Více ve vzoru smlouvy, který je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Zajištění ostrahy při aktivitách nad rámec běžného provozu, na kterých participuje ostraha spojená s fyzickou ostrahou majetku a osob. Dodavatel v návrhu smlouvy uvede cenu za 1 hodinu a 1 pracovníka aktivity nad rámec běžného provozu. Tato cena bude uvedena samostatně a nebude součástí hodnocení nabídek.

Zadavatel připouští variantní řešení při poskytování služeb, které jsou předmětem plnění.

Varianta poskytování služby č. 1
Provozování pultu centralizované ochrany, dohled nad kamerovými systémy.
Stávající kamerový systém sestává z 5 ks kamer.
Kamerový systém bude dodavatelem (poskytovatelem služby) doplněn na minimální celkový počet 26 kamer s tím, že je na provozovateli služby, zda využije stávající kamery, či je nahradí kamerami novými.
Zajištění služeb spočívajících v nepřetržité ochraně a dohledu nad budovami, movitým i nemovitým vybavením a zařízením a dalšími věcmi v areálu TSK na ul. Bohumínská 1878/6, Karviná – Nové Město bude do zprovoznění celkového počtu 26 kamer a plnému pokrytí kritických bodů realizován nepřetržitě 2 osobami.
Následně bude hodinový fond zaměstnanců snížen s tím, že v průběhu nočních hodin bude ochranu a dohled nad budovami zajišťovat 1 osoba s podporou dojezdové hlídky a vzdáleného centrálního pultu.

Varianta poskytování služby č. 2
Zajištění služeb spočívajících v nepřetržité ochraně a dohledu nad budovami, movitým i nemovitým vybavením a zařízením a dalšími věcmi v areálu TSK na ul. Bohumínská 1878/6, Karviná – Nové Město bude realizován 2 osobami, a to nepřetržitě, 24 hodin denně, za podpory stávajícího kamerového systému.
Více v podrobnostech zadávací dokumentace.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušený režim
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní (zjednodušený)
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Místo plnění

  • Karviná

Zadavatel

  • Úřední název: Technické služby Karviná, a.s.
  • IČO: 65138082
  • Poštovní adresa:
    Bohumínská 1878/6
    73506 Karviná
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 637602

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.karvina.cz/profile_display_60.html)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Písemná zpráva zadavatele
Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 257.35 KB

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky